Tenniskentät Kemissä

Tenniskentät Kemissä – Missä ja miten pelaat?

Massakentät Karihaarassa & hiekkatekonurmikentät Ruutinpuistossa

KVS:n jäsenet pelaavat Pohjois-Suomen parhaimmilla massatenniskentillä Kemin Karihaaran kauniissa ympäristössä Metsä Groupin klubirakennuksen takana. Merenrannassa Hahtisaaressa Ruutinpuiston tenniskentät ovat avoimia myös seuran ulkopuolisille tenniksestä kiinnostuneille.

Näin varaat tenniskentän Kemissä

Tenniskentät on lukittu. Mikäli Sinulla ei ole avainta kentille, saat sellaisen jäsenmaksun maksettuasi seuran sihteeriltä.

Talvella pelaamme Kemin Keila- ja Tennishallilla. Seuralla ei ole siellä omia vuoroja.

Oikeat asusteet

Tenniskentillä pelaaminen ei vaadi erityisiä asusteita. Muista kuitenkin, että lenkkikengillä EI SAA pelata. Niistä tulee turhia kuoppia kenttään ja kentän pinta menee pilalle.

Kenttien hoito

Jokaisen pelaajan tulee ennen pelivuoron alkua tarkastaa, että kentät ovat pelikunnossa. Mahdollisista virheistä ja puutteista tulee heti ilmoittaa kenttävastaavalle. Pelin aikana syntyvät kuopat tulee paikata heti. Tämä käy kätevästi ensin tennistossuilla ja sen jälkeen kentän laidalla olevien tasoittimien avulla. Samoin irtoavat linjat tulee kiinnittää viipymättä.

Vuoron päätteeksi kentät tulee harjata ja kastella. Harjaaminen tapahtuu parhaiten vetämällä perässä leveäteräistä harjaa ja tekemällä pienenevää ympyrää laidoilta kohti keskustaa. Tällä tavoin pintamassa pysyy pelialueella. Massaa voi lisätä tarvittaessa.

Ajoneuvojen pysäköinti

Karihaaran kentillä ajoneuvot tulee pysäköidä klubialueen sivussa olevalle paikoitusalueelle tai Kukkolan (iso vihreä rakennus kenttien länsipuolella) eteen, koska pysäköintialue klubin edessä on tarkoitettu Metsä Groupin ja heidän vieraidensa käyttöön. Pysäköinnin valvonnasta vastaavat seuran hallituksen jäsenet.

Tenniskentät Kemissä
Tenniskentät Karihaarassa

Ruutinpuiston tenniskentät

Karihaaran tenniskentät