Huikeat Kemin Kivat Kisat 2022

Oululaisen Hukka Players Clubin Vili Mykkänen nousi vuoden 2022 Kemin Kivojen Kisojen päätähdeksi. Vasta 15-vuotias Mykkänen voitti sekä miesten A- että C-luokan kaksinpelit. Mykkänen sai urakoida kunnolla voittojensa eteen – hän pelasi mm. Belgiasta kisoihin saapunutta KVS:aa edustavaa Seppo Lattua vastaan molemmissa luokissa yhteensä rapian viiden tunnin ajan!

Kemin Kivoissa Kisoissa oli tällä kertaa peräti 91 osallistujaa ympäri Suomen ja otteluita pelattiin kaikkiaan 149, mikä on huikea määrä. Kisat pelattiin kahdessa valtakunnassa – Suomessa ja Ruotsissa – ja kolmessa eri kaupungissa: Kemissä, Torniossa ja Haaparannalla.

Ennen Kivoja Kisoja KVS isännöi myös junioreiden tennisleirin.

Karihaaran Verkkopalloseuran omat pelaajat menestyivät kisoissa hienosti:

Seppo Lattu voitti yhdessä KVS-kasvatin Jussi Näykin kanssa C-luokan nelinpelin; Janne Keskisarja ja Janne Ponkala sijoittuivat C-luokan nelinpelissä hopealle; Janne Keskisarja otti C-luokan kaksinpelissä hopeaa ja Lattu pronssia; Timo Lammi taisteli D-luokassa hopeaa, Timo Lumpus voitti E-luokan, jonka loppuottelussa hän kukisti seurakaverinsa Anssi Tumeliuksen, 60-vuotiaitten nelinpelin voittivat Timo Dianoff ja Mikko Henriksson, 70-vuotiaitten kaksinpelin loppuottelussa Ronnie Winberg hävisi oululaiselle Seppo Luodolle, ja 70-vuotiaitten nelinpelissä Dietmar Vinke ja Kauko Nerg kukistivat Pentti Raution ja tämän oululaisparin Kari Saarelan. Juniorit Alva ja Petja Smeds sekä Leevi ja Niilo Dianoff pelasivat taitavasti.

Katso tulokset Kemin Kivoista Kisoista 2022

Kuvagalleria kisoista ja tennisleiristä