KVS haastekisat

KVS jäsentenväliset haastekisat

Kemin Keila- ja Tennishallin punaisen kentän laidalla on haastetaulu, johon voit ilmoittautua haastamaan muita pelaajia. Haastekisojen säännöt on kerrottu alla.

Karihaaran verkkopalloseura KVS:n jäsentenväliset haastekisat

Pelaaja voi haastaa listalta ensimmäisen, toisen tai kolmannen pelaajan itsensä yläpuolelta. Kolme listan kärjessä olevaa pelaajaa voivat haastaa myös alaspäin. Haastelistassa on pelaajien puhelinnumerot.

Mikäli tavoitetulle haastetulle peli ei sovi viikon sisällä, haastaja vaihtaa paikkaa haastetun kanssa.

Jos pelaaja on sopinut jo toisen haasteottelun pelipäivän ja kellonajan, hänen ei tarvitse ottaa haastetta vastaan ennen jo sovitun ottelun pelaamista vaan haastaminen on tehtävä uudelleen.

Haastaja varaa pelivuoron. Pelivuoron kustannuksista vastaavat haastaja ja haastettu puoliksi.

Ottelut pelataan menetelmällä kaksi voitettua erää ja tie-break tilanteessa 6-6. Kolmatta erää ei pelata, vaan sen sijaan pelataan pelkkä tie-break. Pelaajat tuomitsevat itse kumpikin omalla kenttäpuoliskollaan. Peli pelataan haastajan palloilla, ellei muuta sovita.

Voittaja merkitsee tuloksen oheiseen listaan ja siirtää haastajan voittaessa oman nimensä haastetun paikalle ja haastetun nimen omalle paikalleen. Jos haastettu voittaa, niin listajärjestys jää ennalleen. Voittaja on siis aina listassa ylempänä.

Mikäli ottelu ei pääty varattuna aikana, haastaja varaa kentän uudelleen nimellään. Ottelua jatketaan tilanteesta, johon se päättyi ottelun keskeytyessä.

Ottelun hävinnyt ei saa haastaa voittajaansa ennen, kuin jompikumpi on pelannut haastepelin jotain muuta vastaan.

Haastelistaan voi ilmoittautua Mikolle numeroon 0400 695 543. Erimielisyydet ratkaisee Mikko.

Hauskaa ja reilua peliä!